© 2017 - Associació Catalunya Sí - Tots els Drets Reservats - All Rights Reserved

Aportacions voluntàries al nostre compte de la BANCA ÈTICA FIARE: IBAN ES17 1550 0001 2600 0474 1427

Teresa batet
Jul 26, 2017

Dilluns a la Semproniana

0 comments

Dilluns vaig tenir un sopar col·loqui amb el Raúl ROMEVA i el TERRICABRAS !Vaig sortir super animada... estan molt dessidits a que votarem i que a les 48 hores, nomes que guanyi el si per un vot! Serem independents! Vaig entrar molt tranquil-la i vaig sortir amb una angoixa i un mal de pantxa! Viurem uns mesos super estressants! Viurem un moment històric i amb una mica de sort viurem l'independencia de Catalunya!👍

Som afortunats d'estar aqui! I poder ser partíceps de l'història del nostre país!

Podem construir un nou país, mes just, mes social i mes ric( ningú ens robarà...) un país amb il-lusio, un país fantàstic, un país meravellós!

Orgullosa de ser catalana!💪💪💪✌️✌️✌️👏👏👏👍👍👍👍

No hem rebut cap suport internacional, pero tampoc hem rebut cap negativa( internacional)de que no poguem votar. Cap país no entén que no ens deixin votar, tot i que realment el problema català preferirien que no existís, preferirien que el govern espanyol ho gestiones políticament i no amb judicis i clavegueres de l'estat! Per ampatia, no per simpatia, ens acabaran apoyan!

Europa es conservadora, pero si ha d'actuar davant una democràcia o farà... no ens poden deixar d'escoltar! Som 7.500.000 de persones que vivim aqui i TOTS tenim dret, drets i dignitat. Tots, tant si volem si, com si volem no. Tots som catalans i tenim dret a tenir un país demòcrata! Que faran? No podrem votar res?

Estic altra cop compromesa amb el meu país! Compromesa amb les polítiques i si cal compromesa tambe amb ajudar econòmicament, Entre tots pagarem les multes de tots els nostres representants polítics, que simplement estan fent per primera vegada desde que jo voto, portar amb totes les conseqüències el seu programa electoral! Varem votar junts pels si molts catalans, d'altres la cup! Tenim una majoria al parlament! Perque no podem fer un acte tant lloable com anar TOTS el ciutadans a les urnes?

Teresa

 

De veritat que ahir al vespre em varen xuta una dossis gran d'il-lusio, de valentia i de compromís!

New Posts
  • Ramon Eduard
    Jul 5, 2017

    El que menys ens cal ara mateix és un rebuig internacional (el nacional espanyol ja el tenim). Les ganes ens poden però fins ara hem estat essencialment prudents. Hi ha molt en joc, incloent la nostra república. És evident que el TC espanyol suspendrà qualsevol llei, encara que sigui promulgada a l'agost pel nostre Parlament. Hem d'entendre que hi ha un pla B, però serà suficient? Ens llençarem a una piscina sense aigua? Què en penseu des de Catalunya Sí?