Buscar
  • Admin

L’eurodiputat i membre de Catalunya Sí Josep Maria Terricabras ha participat a la presentació de l’I


A la presentació organitzada per la Fundació Irla, en Josep Maria Terricabras va explicar que les dones i noies refugiades són un col·lectiu molt feble i vulnerable que cal protegir i que cada cop arriben en quantitats més grans a Europa, perquè alguns homes han mort a la guerra. També va comentar que la Comissió Europea hauria de sancionar els estats que no compleixen les quotes pel que fa a l’acolliment de persones refugiades. Llegeix la notícia sencera a la web de la Fundació Irla.


10 vistas

Aportacions voluntàries al nostre compte de la BANCA ÈTICA FIARE: IBAN ES17 1550 0001 2600 0474 1427

© 2017 - Associació Catalunya Sí - Tots els Drets Reservats - All Rights Reserved