Trobada de "Catalunya Sí" amb Marta Rovira, Alfred Bosch i Josep Maria Terricabras


El dijous 2 de febrer les personalitats de Catalunya Sí tenien una cita amb membres de la direcció del partit d’Esquerra Republicana de Catalunya.

Els oradors van ser escollits per ser els referents de l’actualitat política del moment: la Marta Rovira, que encapçala les negociacions sobre el Procés amb els altres socis polítics; en Josep Maria Terricabras, que des de Brussel·les va estar treballant per la conferència al Parlament Europeu sobre la proposta del Referèndum d’Independència, i segueix treballant per la internacionalització del procés; i l’Alfred Bosch, que està liderant una aposta de política municipal que és l’alternativa seriosa i compromesa al govern actual de la Ciutat Comtal.

Entre els catsis assistents no hi va faltar l’Agustí Alcoberro, l’Armand de Fluvià, la Carme Arenas, en Josep M. Reniu, en Llibert Ferri, la Carme Teixidó o en Salvador Alsius entre molts d’altres. Més d’una quarantena de catsis van compartir una bona estona de debat polític sobre l’actualitat i un refrigeri posterior a l’Hotel Duquessa de Cardona. No és casual l’establiment triat, ja que l’hotel està ubicat a l’edifici que va ser l’antiga Seu Nacional d’ERC, i posteriorment la seu de la Federació de Barcelona, i per tant guarda un lligam històric i emocional amb la formació política.