© 2017 - Associació Catalunya Sí - Tots els Drets Reservats - All Rights Reserved

Aportacions voluntàries al nostre compte de la BANCA ÈTICA FIARE: IBAN ES17 1550 0001 2600 0474 1427

L’eurodiputat i membre de Catalunya Sí Josep Maria Terricabras ha participat a la presentació de l’Informe sobre la situació de les dones refugiades

May 26, 2017

A la presentació organitzada per la Fundació Irla, en Josep Maria Terricabras va explicar que les dones i noies refugiades són un col·lectiu molt feble i vulnerable que cal protegir i que cada cop arriben en quantitats més grans a Europa, perquè alguns homes han mort a la guerra. També va comentar que la Comissió Europea hauria de sancionar els estats que no compleixen les quotes pel que fa a l’acolliment de persones refugiades. Llegeix la notícia sencera a la web de la Fundació Irla.

 

 

 

 

 

Please reload