Jenn Díaz i Ruben Wagensberg s’incorporen a Catalunya Sí i concorren a la llista electoral d’Erc


Esquerra Republicana de Catalunya ha presentat avui les formacions polítiques amb les quals concorrerà en coalició a les properes eleccions autonòmiques del 21 de desembre, imposades pel govern espanyol.

Cataunya Sí, com ja ve fent en totes les darreres convocatòries electorals, es presenta amb persones independents de la societat civil. Avui se n’han presentat dues d’elles: la Jenn Díaz i en Ruben Wagensberg.

La Jenn Díaz és una jove escriptora catalana. Va estudiar filologia hispànica i treballa com a traductora i redactora, a més de dedicar-se a escriure llibres i articles per mitjans com El País i El Periódico. És autora de Belfondo, El duelo y la fiesta, Mujer sin hijo, Es un decir i Mare i Filla.

En Ruben Wagensberg és un jove activista, professor i productor musical català. Ha fundat la discogràfica The Indian Runners i és l'impulsor i el portaveu de la campanya "Casa nostra, casa vostra", que va culminar amb un macro-concert al Palau Sant Jordi i la multitudinària manifestació “volem acollir”, el 18 de febrer de 2017 a Barcelona.

Tots dos s’han adherit a la plataforma Catalunya Sí i contribuiran a eixamplar la base social de l’independentisme, des d’una vessant més humana, social i cultural, i aportant una mirada i un sentir diferent.