Catalunya Sí acull amb expectació el conseller Mundó


Més de quaranta personalitats de l’entitat van compartir amb gran interès ​l’actual moment polític en un àpat amb Carles Mundó

El passat 18 de desembre, i a pocs dies del 21D, dia de les eleccions il·legítimes convocades pel govern espanyol, els membres de Catalunya Sí tenien una cita amb el conseller de Justícia Carles Mundó, per donar suport al conseller i a la candidatura d’Erc.

Entre els comensals hi havia el regidor Alfred Bosch, el diputat Joan Capdevila, el cineasta Lluís Danés, la filòloga Carme Arenas, l’Economista Enric Llarch, l’empresària Isabel Galobardes o els periodistes Germà Capdevila i Salvador Alsius, entre molts d'altres.

L’acte, que es va celebrar al Restaurant Caballa Canalla de la Barceloneta, va consistir en un parlament sobre la situació política de Carles Mundó i en les posteriors reflexions, dubtes i preguntes dels assistents. Entre els comensals, hi havia també els quatre candidats independents a la llista d’Esquerra Republicana de Catalunya: Jenn Díaz, Ruben Wagensberg, Najat Driouech, Núria Picas i Jose Rodríguez.